UGODNOSTI V MESECU ZDRAVEGA NASMEHA >
< FRIZIRANJE NA TRISTOKOSMATIH
28.02.2013 21:14 Starost: 6 yrs

MESEC ZDRAVEGA NASMEHA NA TRISTOKOSMATIHPonovno se je na Tristokosmatih začel Mesec zdravega nasmeha, kar pomeni da bodo brezplačni stomatološki pregledi za vaše kosmatince v polnem teku.

Kako pravzaprav poteka Mesec zdravega nasmeha? Pri nas na kliniki se lahko oglasite na brezplačen posvet s svojim psom, za katerega je akcija pravzaprav pripravljena, da pa naši mačkonarji ne bodo zapostavljeni, so seveda pri nas dobrodošli tudi oni, saj prav pri njih najtežje ohranjamo zdrav nasmeh. Medtem, ko bo naša dr. Selan pregledala, v kakšnem stanju so zobki vašega ljubljenca, če ima težave s slabim zadahom, oblogami in zobnim kamnom, boste vi lahko dobili odgovor na vsa vprašanja, ki so se vam do sedaj porajala o pravilni negi za zobke vašega kosmatega sostanovalca, prav tako pa vam bo pokazala, kako ustno higieno najlažje vzdržujete tudi doma. Po koncu pregleda, ki bo popolnoma neboleč, bo vaš pasji prijatelj kot nagrado za pogum domov odnesel Dentastix, ki ga poklanja podjetje Mars, ki je tudi letos sponzor akcije.

Za vse kosmatince, katerih zobki bodo v slabem stanju in bodo potrebovali poseg, da se jim bleščeč nasmeh povrne, smo na Tristokosmatih pripravili posebno ugodne cene, prav tako vas čaka popust v naši trgovini na vse pripomočke in hrano za nego zob.
Posebnost pa bo tudi nagradna igra "Tristokosmat nasmeh", v kateri boste sodelovali vsi, ki se boste za poseg čiščenja zob odločili v Mesecu zdravega nasmeha. Nagrajence bodo čakale okusne nagrade.

Veselimo se vašega obiska, za nadaljna vprašanja smo vam kot vedno na voljo na naših telefonskih številkah, facebooku ali pa nam svoje vprašanje zastavite na info@tristokosmatih.si