ODSTRANJEVANJE KLOPOV >
< MESEC ZDRAVEGA NASMEHA NA TRISTOKOSMATIH
03.03.2013 19:37 Starost: 6 yrs

UGODNOSTI V MESECU ZDRAVEGA NASMEHA


Marec je pomemben mesec za naše kosmatince, saj nas lastnike upozarja na nevarne posledice slabo vzdrževane ustne higiene naših ljubljencev, zraven pa se lahko tudi veliko naučimo kako brez težav in stresa vpeljemo v življenje kosmatega prijatelja vsaj nekaj preventivnih ukrepov, ki nam bodo pomagali pri ohranjanju njegovih zdravih zobkov. Ker akcija Meseca zdravega nasmeha poteka po vsej Sloveniji, v njej pa sodelujemo tudi mi, smo se odločili, da vam ta mesec ponudimo kar nekaj super ugodnosti.

Za vse tiste, ki boste v Mesecu zdravega nasmeha ugotovili, da so zobki vašega psa ali mačke v slabem stanju in potrebujejo našo pomoč, vam bomo na Tristokosmatih nudili 25% popust za čiščenje le teh - ko so zobki enkrat temeljito očiščeni, boste bleščeče kosmate nasmehe tudi doma lažje vzdrževali. Zraven boste vsi, ki vam bomo očistili zobke, lahko sodelovali v naši nagradni igri "Tristokosmat nasmeh", in če boste na koncu izžrebani, vas čaka nekaj okusnega!

Poleg tega pa vam v naši trgovini na Tristokosmatih nudimo 20% popust na vse izdelke in pripomočke za lažje ohranjanje pasje ali mačje ustne higiene. Od zobnik krtačk, zobnih past, priboljškov, briketov... vse kar povezujemo z zobki in njihovim zdravjem boste lahko dobili po ugodnejši ceni. Če v pestri izbiri ne boste vedeli, kaj bi bilo najbolj primerno za vašega kosmatinčka, vam bomo na pomoč priskočili mi.