< NOVO NA TRISTOKOSMATIH
27.03.2014 17:05 Starost: 5 yrs

PREDAVANJE NA TRISTOKOSMATIH


ALI RAZUMEM KAJ MI SPOROČA PES?


Ponovno  Vas vabimo, da se nam pridružite na poučnem in poljudnem predavanju, kjer bomo skupaj razbijali tabuje in poglabljali znanje o kosmatih članih naših družin!

Ali ste se kdaj vprašali zakaj pes mežika z očmi, če strmite vanj? Ali veste zakaj nekateri psi obračajo glavo vstran, ko jih npr. poskušate fotografirati?! Ali ste že opazili, da vsako mahanje z repom ni vedno prijateljsko?!
 Vedeti preproste stvari kot so, kdaj je pes v stresu, prestrašen, zaskrbljen ali preprosto kaj nam sporoča, brez dvoma pripomorejo pri grajenju uspešnem in dobrem odnosu z njim. Vse kar moramo za to narediti je, da se naučimo nekaj osnov pasje govorice!


Tokratna tema “ALI RAZUMEM KAJ MI SPOROČA PES” ki bo v PONEDELJEK 7.APRILA, s pričetkom ob 19:30 h na kliniki Tristokosmatih, Kajuhova 5a, bo obravnavala pasjo telesno govorico.

Predavanja bosta vodili Alenka Spazzapan, kinologinja in strokovnjakinja za vedenje psov (CityDog) in Iris Selan, dr. vet. med. (Tristokosmatih) Po koncu predavanja, vam bosta obe strokovnjakinji na voljo za vaša vprašanja!
Prijave do zapolnitve mest zbiramo na (info@citydog.si)  ali osebno na kliniki Tristokosmatih.(info@tristokosmatih.si)

VABLJENI!


Predavanja bodo potekala v človeškem jeziku, zato naj vaš kuža počaka doma :)

 

PREDAVATELJICI