Iris Selan, dr. vet.med.

Rojena leta 1962 v Ljubljani. Po končani I. gimnaziji Bežigrad se je vpisala na Veterinarsko fakulteto v Ljubljani, kjer je diplomirala leta 1986. Po diplomi je eno leto delala na Inštitutu za patologijo, sodno in upravno veterinarstvo, nato je bila devet let profesorica praktičnega pouka na Srednji agroživilski šoli v Ljubljani. Njeno strokovno področje je stomatologija in interna medicina malih živali. Redno se izobražuje na različnih tečajih, seminarjih in kongresih doma in v tujini, kjer tudi sodeluje s svojimi prispevki

 V letih 207-2008 je bila vodja Zavetišča za zapuščene živali v Ljubljani in od   leta 2009 do 2010  skrbela za živali v zavetišču Horjul.

 Sedem  let  je pripravljala oddajo SAMO GOVOR'T NE ZNAJO na RadiuDur,. Redno gostuje v televizijskih oddajah in v tiskanih medijih,  je stalna avtorica prispevkov revije Viva in časnika Žurnal 24ur. Je članica EVDS, BSAVA, ASVM,  SZVMŽ in Lions kluba FORUM, Ljubljana.
Doma jo vsak dan veselo pričaka pet kosmatincev: črna ruska terierja Dai in Anna, mešanček Nace in pritlikavi pinč Pika, ter trije mačji navihanci: posvojena Glenn in Maki in pa seveda Limbo, pasme devon rex.

Mojca Čeh

Mojca je naša najnovejša pridobitev na Tristokosmatih in opravlja delo veterinarskega tehnika. Rojena v Ljubljani je že od malih nog obkrožena z živalmi. To svojo ljubezen do njih je nadaljevala s šolanjem na Srednji veterinarski šoli, ki jo je obiskovala v Kamniku, in nato še leto in pol na Veterinarski fakulteti. Je tudi članica Združenja veterinarskih tehnikov. S sedemnajst letno prakso v temu poklicu je spoznala, da je bilo delo s kosmatinci pravilna odločitev v njenem življenju. Doma deli srečo s svojo psičko in kar sedmimi mucki, tako da časa in razlogov za slabo voljo ni.

Štrudla